tb WEB RJEŠENJA
WEB RJEŠENJA Izrada web stranica i internet trgovina

Internet trgovina / Web shop

pošaljite upit

Web shop / Internet trgovina

Zašto odabrati web shop?


Online prodaja ima niz prednosti u odnosu na klasičnu kako za kupce tako i za vlasnike.
Današnjim kupcima internet je prvo mjesto u potrazi za novim informacijama, a sve češće i za proizvodima. Web shop ih ne ograničava radnim vremenom, pruža im puno više informacija o proizvodima i trgovini, omogućuje im laku komunikaciju sa trgovinom i osigurava im ugodnost prilikom kupovine.
Vlasniku je web shop jednostavan način stavljanja svojih proizvoda na europsko ili globalno tržište, uz minimalnu količinu financijskih sredstava, trgovina je uvijek otvorena, neograničenom broju kupaca je osigurana uvijek ista kvaliteta usluge, te je omogućeno praćenje navika i potreba kupaca u svrhu poboljšanja ponude i poslovanja.

Web shop

Dobar web shop je
... pregledan, jednostavan i siguran krajnjem korisniku.
... potpuno prilagođen vlasniku.

Glavne odlike web shopa:
Jedinstven i responzivan dizajn u potpunosti prilagođen Vašim željama i potrebama znači da ćemo izraditi primjer dizajna naslovne i nekoliko dodatnih stranica shopa isključivo prema Vašim željama ili prijedlozima. Dogovoreni dizajn će biti responzivan odnosno prilagođen svim vrstama uređaja i ekrana.

Samostalno upravljanje sadržajem (CMS) znači da će vlasnik trgovine moći samostalno prema potrebama svojeg poslovanja a bez dodatnih troškova uklanjati i unositi novi sadržaj u web shop (unos novih kategorija, podkategorija, novosti, proizvoda itd.)
Cilj je da administrativni dio shopa bude jednostavan za korištenje i maksimalno prilagođen Vašim potrebama što znači da Vam je omogućeno:


upravljanje narudžbama s automatskim statusom o narudžbi (zaprimljeno, u obradi, poslano)
upravljanje skladištem sustav skladišta će automatski pratiti stanje zaliha u odnosu na početne količine koje su unešene. Kod smanjenja zaliha zaprimit ćete obavijest email-om, a u slučaju neraspoloživosti ili nedovoljne količine proizvoda isti će biti označen kao 'TRENUTNO NEDOSTUPAN' u shopu.
praćenje statistike na temelju koje možete dobiti uvid u navike potrošača te prilagođavanjem njihovim potrebama poboljšavati svoju ponudu i poslovanje.
kreiranje popusta i kupona za svoje kupce prema različitim kriterijima npr.kuponi na ime, za određene kupce ili proizvode, za određeni datum, za određenu prigodu i vremenski period... a u svrhu promocije i nagrađivanja vjernosti kupaca.

Newsletter modul - povezivanje s MailChimp® servisom za kreiranje i slanje newslettera registriranim korisnicima. Omogućuje Vam da redovno obavještavate svoje kupce o novim ponudama, pristiglim proizvodima i sl.

Newsletter obrazac - kreiranje obrasca za prijavu korisnika na newsletter.

Registracija korisnika koja se može obaviti na shopu ili prijavom putem društvenih mreža, za lakše i jednostavnije obavljanje kupnje. Registracijom će se za kupca kreirati sučelje gdje će imati uvid u svoje narudžbe, prošle i trenutne.

Košarica s detaljnim prikazom proizvoda, cijenama, popustima, iznosom dostave. Košarica je izrađena tako da dodavanje novih proizvoda ne dovodi do ponovnog učitavanja stranice (AJAX).

Integracija načina plaćanja i dostave
U shopu možete ponuditi ove opcije plaćanja svojim kupcima:
- uplata na račun - kod 'naplate' u shopu se kreira opća uplatnica koju kupac automatski dobiva na email i na temelju nje izvršava uplatu na račun Vaše tvrtke, putem pošte, banke ili internet bankarstva.
- plaćanje pouzećem - kupac robu plaća dostavnoj službi prilikom preuzimanja paketa
- kartično plaćanje - plaćanje putem kreditnih kartica
- plaćanje PayPal-om

Plaćanje kreditnim karticama: Integracija kartičnog načina plaćanja u web shopu podrazumijeva Vašu suradnju sa Payment Gateway tvrtkama čiji sustavi zapravo omogućuju sigurno internet plaćanje kreditnim karticama za Vaše kupce. Ti se sustavi posebno naplaćuju po priključenju, transakciji, ili mjesečnom/godišnjem korištenju - ovisno o tvrtki čiji sustav odlučite koristiti.
Osim Payment Gateway sustava, morate imati na umu da svaka banka i kartična kuća naplaćuju postotak po transakciji. Visina postotka ovisi o banci koju odaberete za poslovanje.

Dostava - automatski će se :izračunavati cijena prema lokaciji dostave, težini paketa, ili besplatna dostava nakon određenog iznosa, besplatna dostava uvijek ili fiksna cijena dostave za svaku narudžbu.

Kontaktni obrazac omogućuje korisnicima da Vam sa Vaše stranice upute upit putem obrasca, koji ćete Vi primiti na Vašu email adresu.

Napredna tražilica korisnicima olakšava pretragu Vaše stranice/shopa pomoću raznih filtera (pretraga prema boji, veličini, brandu, cijeni).

Integracija SSL certifikata
SSL certifikat (Secure Sockets Layer) je dio koda na serveru koji podiže sigurnost Vaše web stranice/shopa s ciljem osiguranja privatnih podataka korisnika Vaše stranice.
SSL certifikat je nužan za svaku stranicu koja traži registraciju korisnika gdje oni moraju unositi privatne podatke ili pak financijske podatke. Korištenjem certifikata dobivate povjerenje korisnika kojima dajete do znanja da Vam je sigurnost njihovih podataka važna te da su isti kod Vas zaštićeni.
Cijena SSL certifikata: Paketi SSL certifikata se razlikuju po dodatnim pogodnostima npr. broj poddomena koje je moguće štititi jednim certifikatom što donosi i različite cijene koje plaćate godišnje. Cijene se kreću od 100,00 kn/ do nekoliko desetaka tisuća kuna.
Pružatelji usluge hostinga imaju i ponudu SSL certifikata.

Blog - Objava kvalitetnog sadržaja vezanog uz djelatnost kojom se bavite je gotovo obavezna kako bi informirali korisnike o novostima i drugim zanimljivostima te ujedno poboljšavali poziciju svoje stranice na tražilicama.

Početni unos sadržaja/proizvoda - U cijenu paketa je uključen unos određene količine proizvoda sa svim pripadajućim opisima - unos fotografija, teksta, veličina itd., a sa ciljem da dobijete funkcionalnu trgovinu koja odmah radi. Unos daljnih proizvoda vršite sami (CMS sustav), ili ćemo mi to napraviti po cijeni od 2,00 kn za svaki dodatni proizvod.

SAZNAJ VIŠE...
Web shop - samostalna stranica
9750 kn
+ PDV
izrada web shopa (programiranje)
responzivni dizajn
CMS sustav
newsletter modul
registracija korisnika
košarica
integracija načina plaćanja (uplatnica, pouzeće) i dostave
kontaktni obrazac
karta lokacije
kreiranje popusta
napredna tražilica
početni unos sadržaja: do 100 proizvoda
integracija SSL certifikata (sigurani način online plaćanja)
osnovna SEO optimizacija
Kontaktirajte nas
Web shop i prezentacijska stranica
13650 kn
+ PDV
(9450+2650+1550)
Paket uključuje jedinstveni responzivni dizajn, broj stranica po dogovoru, CMS sustav za samostalno ažuriranje i uređivanje cijelog sadržaja stranice i shopa, blog, ostale elemente prema potrebama poslovanja te početni unos do 150 artikala.
izrada custom dizajna
izrada web stranice i shopa (programiranje)
responzivni dizajn
broj stranica: po dogovoru
galerija fotografija
newsletter modul
kontaktni obrazac
karta lokacije
CMS sustav
blog
registracija korisnika
košarica
integracija načina plaćanja (uplatnica, pouzeće) i dostave
kontaktni obrazac
karta lokacije
kreiranje popusta
napredna tražilica
početni unos sadržaja: do 120 proizvoda
integracija SSL certifikata (sigurani način online plaćanja)
osnovna SEO optimizacija
Kontaktirajte nas
Dodatni elementi za web shop
Uključeno u cijenu
Registracija domene i hostinga u ime i za račun naručitelja - po potrebi
Povezivanje web shopa s Vašim profilima na društvenim mrežama - Facebook, Instagram, Google +, Twitter ... (po potrebi)
Upis u više od 50 internetskih tražilica kao npr.: Google, Bing, Yahoo...
90 dana tehničke podrške
Implementacija Google Analytics - statistika posjećenosti web stranice
"Slider Galerija" na početnoj stranici web shop-a
"Lightbox Galerija" - na stranici proizvoda za detaljni/veći prikaz slike proizvoda

Aplikcije uz nadoplatu Cijene su bez PDV-a
Web hosting - smještaj web shopa na serveru od 370,- kn/god.
SSL certifikat od 199,- kn/god.
Višejezičnost web shopa - izražena cijena za svaki dodatni jezik 690,- kn
Pretipkavanje teksta - pretipkavanje teksta na web stranicu iz tiskanih izvora
(cijena se odnosi na karticu koja sadrži 2000 znakova sa uključenim razmacima)
85,- kn/kartica
Dodatna valuta u web shop-u 790,- kn
Implementacija modula za veleprodaju (B2B) 1250,- kn
Implementacija modula za definiranje do 5 adresa gdje kupac može preuzeti narudžbu (Local Pickup) 950,- kn
Implementacija plaćanja Paypal-om

Cijene:
Nema početnih troškova, naplata po transakciji iznosi 4.4% plus 0.35€. Detaljnije na Paypal stranici.
650,- kn
Implementacija kartičnog plaćanja - T-Com PayWay i WSPay sustavi


T-Com PayWay
- usluga autorizacije i naplate kreditnih i debitnih kartica, omogućuje suradnju sa više banaka
Cijene:
Jednokratna naknada priključenja je 1.000,00 kn. Mjesečno se plaća 200,00 kn uz naknadu od 1% ali maksimalno 5,00 kn po transakciji.
Postoji i opcija tzv.'flat rate' u kojoj priključenje iznosi 1.000,00 kn i mjesečno se plaća 2.000,00 kn (nema dodatnih naknada po transakciji). Zbog mogućnosti izmjene informacija, detaljnije o uslugama i cijenama pogledajte na T Com stranici.WSPay
- usluga naplate kreditnih i debitnih kartica u realnom vremenu, predautorizacija s naknadnom naplatom
Cijene:
Priključenje je besplatno. Naknada za korištenje iznosi 2.380,00 kn + PDV godišnje. Naknada za Maestro transkacije je 0,8% na autorizirani iznos. Detaljnije informacije pronađite na WSPay stranici.
1700,- kn

Izražene cijene paketa ne uključuju PDV, cijenu webhostinga i domene, oni se dodatno zaračunavaju.

Cijena domene


Domena je naziv pod kojim registrirate svoju web stranicu npr.: nazivtvrtke.hr ili nazivtvrtke.com
Registracija domene se vrši kod pružatelja usluge, i ako nemate domenu mi ćemo obaviti registraciju za Vas. Republika Hrvatska omogućuje svakom obrtu i tvrtki registriranim u RH besplatnu .hr domenu. Cijene ostalih domena kreću se u rasponu od 37,00 kn/god. pa sve do 650,00 kn/god.


Današnji kupci su sve skloniji kupnji putem internet trgovina koja u odnosu na klasičnu ima niz pogodnosti kako za kupce tako i za vlasnike. Potrebno vrijeme za putovanje do trgovine, gužve i radno vrijeme čimbenici su koji utječu na raspoloženje kupca te donošenje odluke o kupnji. Spoj nekoliko negativnih okolnosti mogu rezultirati istom takvom odlukom o (ne)kupnji. Web shop je u potpunosti prilagođen potrebama korisnika i vlasnika. Kod online kupnje navedeni problemi su nepoznanica što sve više kupaca prepoznaje i s oduševljenjem prihvaća. Web shop je uvijek otvoren, istovremeno može kupovati neograničen broj kupaca bez gužve i sa uvijek istom kvalitetom usluge, komunikacija s kupcima je kvalitetnija, te stavlja Vaše proizvode ili usluge na europsko ili globalno tržište, ovisno o Vašim potrebama.


Live Website Statistics